Kött och chark

KRAV-märkt kött från Kristians Gård i Delsbo finns i frysen. Ibland finns även fäskt kött, t ex rökt fårfiol.
 
N står för nöt, L för lamm och G för gris. Det finns även en färdigstyckad 1/8 gris i frysen.
 
Ytterlår och innanlår 245kr/kg
Biff 265kr/kg                 
Rostbiff och entrecote 285kr/kg
Högrev och bogstek 190kr/kg            
Fransyska 245kr/kg
Nötfärs 150kr/kg
Nöt-gris-korv*, tunn/tjock, 150 kr/kg som varmkorv respektive till stekning.
Lammfärs 150kr/kg
L  Lammkorv* tunn/tjock, 180kr/kg
Lammbog, 155kr/kg (t ex till grytbitar)
L  Rostbiff av lamm, 285 kr/kg (används som ytterlår)
L  Urbenad lårstek av lamm, 245 kr/kg
L  Rökt urbenat lammlår, 295 kr/kg som smörgåsmat elle t ex till potatisgratäng
Rökt lammbog med ben ("fårfiol"), 165 kr/kg som smörgåsmat eller t ex till potatisgratäng)
Fläskkarré 155kr/kg
Revben 99kr/kg                 
Sidfläsk 99kr/kg
Fläsklägg 70kr/kg            
Nöt-gris-korv*, tunn/tjock, 150 kr/kg som varmkorv respektive till stekning.

*Korvarna är nitrit- och glutenfria. Korvarna ska hettas upp lite långsamt pga sitt höga köttinnehåll.

Fårkorv från Sörgården i Tolsta att ha på smörgåsen. Korven görs i Delsbo. Den innehåller även fläsk och är glutenfri men inte nitritfri.

Charkprodukter från Gröna Huset i Harmånger är beställda.